Van den Brom geniet van trainer De Boer

Van den Brom geniet van trainer De Boer

Gepubliceerd: woensdag 8 juni 2011 om 17:16wo 08-06-2011 om 17:16

Van den Brom vernam in zijn tijd als hoofd opleidingen in Amsterdam dat De Boer wel interesse had in een functie bij Ajax. Een telefoontje naar zijn toenmalige werkplek in Qatar bleek vervolgens genoeg.

"Frank zou beginnen met de D1-pupillen. Jongens van twaalf jaar, maar hij ging aan de slag alsof de volgende dag de finale van de Champions League moest worden gespeeld", kan Van den Brom zich in gesprek met Voetbal International nog goed herinneren.

"Joh, laat gaan, dacht ik", vervolgt Van den Brom. "Frank stond meteen te schreeuwen tegen die gasten. Ik heb me kapot gelachen. Toen hij me vroeg hem te helpen, zijn we twee groepjes gaan maken. Bij mij liep het als een trein. Na afloop zei Frank: 'Dan keek ik naar jou en alles ging goed. Jij deed lekker mee, er werd gelachen. Bij mij lukte dat totaal niet'."

"Daar had hij moeite mee, die switch moest hij nog maken. Geweldig om te zien. Mooie gozer, Frank. Wat hij dit seizoen bij Ajax heeft gepresteerd met de jongens die ik ook nog ken, daar kan ik van genieten", besluit de huidige coach van ADO zijn relaas over De Boer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws