Gretig Arsenal belooft meer topaankopen

Gretig Arsenal belooft meer topaankopen

Gepubliceerd: dinsdag 19 juli 2011 om 13:16di 19-07-2011 om 13:16

Algemeen directeur Ivan Gazidis laat dinsdag weten dat Arsenal een fors bedrag kan investeren. Het aanvallende plaatje lijkt na de komst van de Ivoriaan zo goed als compleet, nu richt het vizier van de Londenaren zich op de defensie. Daarnaast moet Arsenal inspelen op een mogelijk vertrek van Cesc Fabregas en Samir Nasri.

"We zullen deze zomer actief blijven. We zijn nog niet klaar", laat Gazidis weten. "We zoeken alleen niet de publiciteit op. Achter de schermen zijn we hard aan het werk. We weten waar de achilleshiel van dit team ligt. We zijn zeker niet van plan om het geld dat we hebben in kas te houden. We hebben een substantieel bedrag dat we kunnen investeren."

Naar verluidt kan Wenger beschikken over een bedrag van veertig miljoen euro. Deze som zal na een mogelijk vertrek van Nasri of Fabregas verder oplopen. "Wanneer we een speler van wereldklasse vinden, de financiële voorwaarden in onze ogen logisch zijn en hij een toegevoegde waarde is voor het team dan is er geen reden om het niet te doen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Samir Nasri

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws