Club Brugge wint eenvoudig bij Bergen

Club Brugge wint eenvoudig bij Bergen

Gepubliceerd: zondag 29 januari 2012 om 23:42zo 29-01-2012 om 23:42

Coach Christoph Daum verraste enigszins door Carl Hoefkens uit zijn ploeg te zetten. De kapitein van blauw-zwart ging recent niet in op een contractverlenging en krijgt daar nu mogelijk de rekening voor gepresenteerd.??

Refaelov opent de score
?Na een flauwe openingsfase waarin Club Brugge de promovendus bij de keel wilde grijpen, was het wachten op een openingsdoelpunt om de wedstrijd de nodige spanning te geven. Slordige passes en onzuiver spel vierden hoogtij in het Henegouwse stadion.

??Dat doelpunt kwam er uiteindelijk toch nog in de slotseconden van de eerste helft. Toen een kopbal van Joseph Akpala tot bij Lior Refaelov belandde. De Israëliër prikte de bal van dichtbij voorbij doelman Olivier Werner.??

Zesde doelpunt Akpala ?
Wie zou denken dat de ploeg van Dennis Van Wijk na de pauze de achterstand snel ongedaan wilde maken, kwam bedrogen uit. Het tempo in de wedstrijd zakte zienderogen en na een bijna een uur spelen, kon de Brugse aanhang weer juichen.??

Ditmaal was Akpala de afwerker van dienst. De Nigeriaan had moeite met zijn eerste balcontrole, maar kon toch nog afwerken. Direct zijn zesde doelpunt van het seizoen. Wedstrijd gespeeld.

??Lange ballen Bergen
?De invallers bij Bergen brachten niet het gewenste resultaat en konden de blauw-zwarte verdediging amper verontrusten. Ook met de lange ballen van achteruit van de Henegouwers wist doelman Bojan Jorgacevic wel raad. Club Brugge hield zo eenvoudig stand en knoopt zo weer aan met een overwinning.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws