Noor Singh 'niet als toerist' naar Feyenoord

Noor Singh 'niet als toerist' naar Feyenoord

05-07-2012 12:57
1

Singh komt als drievoudig Noors international van Vålerenga naar De Kuip. De speler met Indiase roots wordt in principe gehaald met het oog op de toekomst, maar Singh zegt zelf dat hij sneller een plek in het elftal wil veroveren.

"Hij is een speler met heel veel talent, die bij ons de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. Je kunt hem qua type speler vergelijken met Karim El Ahmadi. Singh is al langer door onze scouts gevolgd", zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubsite.

Singh weet dat hij even tijd nodig heeft om zich aan te passen, maar komt wel vol eerzucht naar Rotterdam. "Ik moet geduldig zijn, maar aan de andere kant ben ik niet als toerist hier naartoe gekomen. Ik ben ambitieus en wil laten zien wat ik kan. Ik hoop dat ik snel een plek in het team kan verwerven", spreekt de Noor uit.

"Ik houd ervan om dingen te creëren in het veld en andere spelers in staat te stellen om te scoren", omschrijft de technisch vaardige Singh zichzelf. "Daarnaast pik ik af en toe zelf een doelpunt mee. Ik houd van voetbal en heb de mentaliteit dat ik elke wedstrijd koste wat kost wil winnen."