Gudelj ziet stijgende lijn in ontwikkeling NAC
Trainer wil 'nieuwe stap' zetten tegen ADO Den Haag

Gudelj ziet stijgende lijn in ontwikkeling NAC

08-02-2013 16:17
1

"Natuurlijk kun je er als trainer niet van uitgaan dat je drie wedstrijden op rij wint, maar ondanks onze uitgangspositie begin januari heb ik daar wel vertrouwen in gehad. Ik weet wat mijn spelers kunnen en zie een stijgende lijn in hun ontwikkeling, zowel als team als individueel. Ik hoop dan ook dat we tegen ADO Den Haag weer een nieuwe stap kunnen zetten", aldus de optimistische Gudelj op de clubsite.

NAC gaat zaterdag op bezoek in Den Haag en doet dat zonder de geblesseerden Danny Verbeek, Tim Coremans en Alex Schalk. Bovendien is de met griep kampende Tim Gilissen een twijfelgeval. Gudelj maakt zich desondanks geen zorgen. "We hebben genoeg alternatieven om deze gaten op te vullen, en heb ook vertrouwen in die spelers. De basiself is belangrijk, maar de reservespelers doen daar niets voor onder."

ADO Den Haag pakte na de winterstop pas twee punten. Toch gaat de trainer van NAC niet op voorhand uit van een goed resultaat. "Vertrouwen is natuurlijk belangrijk, bij ons is dat waarschijnlijk groter dan bij de tegenstander, maar met vertrouwen alleen win je geen wedstrijden. ADO staat niet voor niets op de achtste plek op de ranglijst, dus we moeten gewoon weer vol aan de bak."