Groep G: Genk laat zege uit handen glippen
Ploeg van Been geeft voorsprong laat weg

24-10-2013 20:51

Genk behaalde in zijn eerste twee groepswedstrijden de maximale score van zes punten. Ook het thuisduel tegen Rapid Wien beloofde veel goeds, want na 21 minuten opende Julien Gorius de score namens de Belgen.

Lang leek de ploeg van trainer Mario Been voldoende te hebben aan de treffer van Gorius, maar negen minuten voor tijd kwamen de bezoekers toch nog langszij. Marcel Sabitzer bepaalde de eindstand op 1-1.

Dynamo wint simpel
Genk blijft ondanks de late tegenvaller aan kop in Groep G. De Belgen hebben een voorsprong van drie punten op Dinamo Kiev, dat vanavond overtuigend met 3-0 won van FC Thun. Voor de Oekraïners scoorden Andriy Yarmolenko, Dieumerci Mbokani en Oleg Gusev. Rapid Wien en Thun hebben na drie duels één punt.