Arsenal en Wenger wisten al van rugblessure Källström
Zweed moet zeker zes wedstrijden missen

Arsenal en Wenger wisten al van rugblessure Källström

01-02-2014 18:46

Kim Källström was al geblesseerd toen hij vrijdag een huurcontract tekende bij Arsenal, zo meldt de BBC. De Zweed trainde zaterdag al niet mee met de selectie van The Gunners.

Källström zou tijdens zijn eerste training een rugblessure hebben opgelopen. De 31-jarig Zweed ging echter afgelopen dinsdag al door zijn rug tijdens een potje beachvoetbal, op het strand van Abu Dhabi tijdens het trainingskamp met Spartak Moskou.

Bij de medische keuring kwam de kwetsuur aan het licht, maar manager Arsène Wenger besloot de deal toch door te zetten. Källström wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Spartak om de personele problemen op het middenveld op te lossen. Aaron Ramsey is nog zeker zes weken uitgeschakeld met een blessure, terwijl Mathieu Flamini drie duels is geschorst.

Het is de verwachting dat Källström in ieder geval de komende zes wedstrijden van Arsenal moet missen. Hij zal nu eerst terugkeren naar Rusland en een bezoekje brengen aan Zweden, om over enkele dagen zijn revalidatie bij Arsenal te beginnen.