Newcastle betaalt miljoenen voor Frans international en hoopt op klik met De Jong
Montpellier vijftien miljoen euro rijker na akkoord met Premier League-club

Newcastle betaalt miljoenen voor Frans international en hoopt op klik met De Jong

14-07-2014 10:24
1

Newcastle United heeft opnieuw een middenvelder aan zich gebonden. De Fransman Remy Cabella komt voor een bedrag van naar verluidt vijftien miljoen euro over van Montpellier.

De 24-jarige international van Frankrijk kan op verschillende positie op het middenveld uit de voeten. Cabella tekende een contract voor zes seizoenen bij de Premier League club. "Deze stap wilde ik echt maken, want ik heb alleen maar goede dingen gehoord over Newcastle United. Ik wilde bij een grote Engelse club spelen en dat is waarom ik hier getekend heb. Ik kijk ernaar uit om het shirt aan te trekken en in dit geweldige stadion te spelen", zegt de kersverse aanwinst op het digitale thuis van zijn nieuwe club.

"Remy is een speler die wij al lang volgden. We zijn heel blij om hem naar de club te kunnen halen", zegt trainer Alan Pardew over de komst van de Frans international. "Remy is een speler die onze fans zal vermaken. Hij heeft flair, werkt hard en toont toewijding. Remy heeft goede ideeën wanneer hij de bal in bezit krijgt en samen met Siem de Jong gaat hij ons versterken op een gebied waar we absoluut wat hulp nodig hadden." De Jong werd afgelopen maand door Newcastle United overgenomen van Ajax.