Te duur Feyenoord-target stuurt aan op vertrek: Ik wil weg
"Er moet volgende week een oplossing uit de bus komen"

Te duur Feyenoord-target stuurt aan op vertrek: "Ik wil weg"

08-08-2014 08:11
5

Jelle Vossen heeft nog eens benadrukt dat hij wil vertrekken bij KRC Genk. De aanvaller werd onlangs in verband gebracht met Feyenoord, dat drie miljoen euro over zou hebben voor de Belg. De Belgische club verlangt echter minimaal het dubbele.

"Mijn gedachten blijven dezelfde. Ik wil weg. Ook de eventuele komst van Franck Vercauteren verandert daar niets aan", zegt Vossen in de Mediahuis-kranten. De aanvaller zit wel bij de selectie voor de wedstrijd tegen Lokeren. "Ik kijk ernaar uit om te spelen. Ik heb de voorbije weken zo veel aan mijn hoofd gehad dat ik nood heb aan mentale rust. Die vind ik alleen op het veld. Daar laat iedereen mij met rust."

Ondanks het feit dat hij in de wedstrijdselectie zit wil Vossen nog altijd vertrekken bij Genk. "Er moet volgende week een oplossing uit de bus komen. De eventuele komst van Vercauteren verandert voor mij niets. Zijn terugkeer zou een goeie zaak zijn voor de club, maar ik wil vertrekken. Ik heb nood aan een nieuwe uitdaging."

Vossen ziet het duel met Lokeren niet direct als afscheidswedstrijd. "De transferperiode duurt nog drie weken. We zullen zien. Maar ik zal vanavond wel alles geven, voor de supporters. De ploeg heeft een goed resultaat nodig en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen." Naast Feyenoord is Vossen ook in verband gebracht met Olympiakos en Middlesbrough.