Aanwinst Chelsea: 'Onbegrijpelijk dat ik nu niet bij Liverpool speel'
Medische keuring gooide roet in het eten

Aanwinst Chelsea: 'Onbegrijpelijk dat ik nu niet bij Liverpool speel'

07-09-2014 07:44

Loic Remy leek tijdens de voorgaande transferperiode de overstap te maken van Queens Park Rangers naar Liverpool. Een overstap naar de topclub werd echter geannuleerd omdat hij volgens zijn beoogde nieuwe werkgever niet door de medische keuring kwam. De aanvaller, die vervolgens de overstap maakte naar Chelsea, blijft het vreemd vinden dat hij nu zijn wedstrijden niet speelt voor de ploeg van manager Brendan Rodgers.

Uit de medische keuring bleek volgens Liverpool dat er sprake was van problemen met de knie en het hart van de aanvaller. De Fransman snapt niet waarom hij opeens geen contract meer kon ondertekenen bij Liverpool. "Ik begreep er niets van, een probleem tijdens de medische keuring? Ik weet het allemaal niet, ze zeggen het dus het zal allemaal wel zo zijn", aldus Remy tegenover The Daily Mail.

Remy werd vervolgens aangetrokken door Chelsea, de medische keuring bij deze club leverde geen problemen op. "Ik wilde best blijven spelen voor Queens Park Rangers, maar ik twijfelde geen seconde toen ik de kans kreeg om naar Chelsea te verkassen. Het is een van de beste clubs in de wereld. Ik ben blij dat ik hier een contract mocht ondertekenen."

De Fransman weet dat hij door Chelsea gehaald is als vervanger van Diego Costa die enige tijd niet inzetbaar zal zijn vanwege een hamstringblessure. "Ik weet dat ik niet de eerste man ben voor de spitspositie. Er is echter nog niets beslist, ik ben hier niet gekomen om alleen aan de zijlijn te staan."