De Eredivisie-flops: twee keer Feyenoord, ook subtoppers vertegenwoordigd
De slechtste spelers van dit weekend!

De Eredivisie-flops: twee keer Feyenoord, ook subtoppers vertegenwoordigd

12-05-2015 14:00
3

Met een enerverende Feyenoord - Vitesse werd maandagavond speelronde 33 afgesloten. Tijd om de Eredivisie-flops van het weekend en de maandag op een rij te zetten! 

Jelle ten Rouwelaar
Jelle ten Rouwelaar stond er afgelopen weekend een paar keer wel, maar op de belangrijkste momenten gaf hij niet thuis. Twee schoten van afstond zorgden ervoor dat NAC straks in de nacompetitie voor lijfsbehoud moet knokken.



Colin Kazim-Richards
Wat moeten we na maandag nog zeggen over Kazim? De spits van Feyenoord speelde een draak van een wedstrijd en botvierde na afloop zijn frustraties door Zakaria Labyad een klap uit te delen. O-lie-dom.



Daniël de Ridder
Ook Daniël de Ridder was niet al te slim bezig tegen zijn oude club Ajax. De middenvelder van SC Cambuur pakte al snel geel en mocht daarna van geluk spreken dat hij niet met rood naar de kant werd gestuurd. Was het bewijsdrang, nu zijn contract nog niet is verlengd?



Tjaronn Chery
Dit seizoen al vaak geroemd, maar in het niemandalletje tegen PEC Zwolle was Chery onzichtbaar. Drinken doet hij niet, maar heeft wellicht iets te lang gefeest met Jarchinio Antonia, die ook geen al te beste wedstrijd speelde.



Kenneth Vermeer
Vier tegendoelpunten in eigen huis, dat mag een keeper van Feyenoord zich aanrekenen. Het schot van Qazaishvili was houdbaar, daarnaast had Vermeer de vrije trap voorafgaand aan de 1-3 naar buiten moeten boksen.



Dabney dos Santos
Eén van de grootste talenten van AZ, maar daar was tegen NAC Breda niets van te zien. Werd terecht al na één helft uit zijn lijden verlost.