Raiola acht terugkeer sterspeler onmogelijk: In welke taal moet ik het nog zeggen?

Raiola acht terugkeer sterspeler onmogelijk: "In welke taal moet ik het nog zeggen?"

Gepubliceerd: dinsdag 12 mei 2015 om 13:51di 12-05-2015 om 13:51

Het is volgens zaakwaarnemer Mino Raiola onmogelijk dat zijn cliënt Zlatan Ibrahimovic terugkeert naar de Serie A. De Nederlander reageert tegenover MilanNews op de geruchten dat de Zweed zou terugkeren naar Italië.

"In welke taal moet ik het nog zeggen: Zlatan gaat niet terug naar Milan. Dat is onmogelijk", zegt Raiola. De Zweeds international maakte in 85 wedstrijden voor de Italianen 56 goals en verliet in 2012 Milaan voor het Franse Paris Saint-Germain. Zowel Italiaanse als Zweedse media meldden afgelopen dagen dat Ibrahimovic zelf zou azen op een teurgkeer naar de club waar hij in 2011 nog kampioen van de Serie A mee werd.

Bij PSG werd Ibrahimovic sinds zijn komst twee keer kampioen van Frankrijk en bereikte hij eenmaal de kwartfinale van de Champions League. Ook won PSG onder zijn hoede tweemaal de nationale beker. Ondanks alle prijzen lijkt Zlatan niet gelukkig in Frankrijk. Hij botste al meerdere malen met de Franse pers. "Ik begrijp niet waarom er zoveel wordt gesproken over Ibrahimovic", vervolgt Raiola. "Ik blijf het maar herhalen: het is onmogelijk dat hij naar Milan gaat."

Ibrahimovic zou het eerste doelwit zijn als de waarschijnlijke overname van AC Milan doorgang vindt. De Thaise zakenman Bee Taechaubol is in gesprek met eigenaar Silvio Berlusconi over het bedrag waarvoor hij Milan mag kopen. 'Mr Bee' gaf al diverse keren aan een flink transferbudget klaar te hebben liggen voor de gevallen grootmacht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws