'Verkeerd vlees op barbecue breekt Sevilla op richting clash met Barça'

'Verkeerd vlees op barbecue breekt Sevilla op richting clash met Barça'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2015 om 16:01di 11-08-2015 om 16:01

Sevilla heeft grote personele problemen in aanloop naar de ontmoeting met FC Barcelona om de Europese Super Cup van dinsdagavond. Drie spelers moeten mogelijk het duel missen door voedselvergiftiging.

Steven N'Zonzi, Timothée Kolodziejcak en Adil Rami zijn ziek geworden en Marca meldt dat de club vreest voor salmonella. De oorzaak zou liggen bij het vlees dat gebruikt is bij een barbecue van de spelers, voordat ze op het vliegtuig stapten naar het Georgische Tbilisi, waar de wedstrijd gehouden wordt.

De Europa League-winnaar zag eerder al Nicolas Pareja en Daniel Carrico afhaken, waardoor de spoeling dun bezet is. "Natuurlijk hebben de blessures invloed. We zijn misschien niet honderd procent, maar het scheelt niet veel", zegt Sevilla-coach Unai Emery over het misfortuin van zijn ploeg.

In negentien duels wist de trainer nog nooit te winnen van Barcelona en hij zal het dinsdagavond moeten proberen met een gehavende ploeg. Wie er ook wint, er zal sowieso een zevende Spaanse winnaar komen in de laatste acht Europese Super Cups.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws