'Liefdesverdriet' voor ADO-aanvaller: 'Had die wedstrijd liever niet gespeeld'

'Liefdesverdriet' voor ADO-aanvaller: 'Had die wedstrijd liever niet gespeeld'

Gepubliceerd: zaterdag 22 augustus 2015 om 18:17za 22-08-2015 om 18:17

Voor Edouard Duplan staat er dit weekeinde een zeer pikant duel op het programma. Vijf seizoenen lang was de Franse aanvaller in dienst van FC Utrecht. Nu zal hij het met ADO Den Haag gaan opnemen tegen zijn oude liefde. 

In gesprek met het Algemeen Dagblad verklaart de 32-jarige recht¬spoot dat hij een beetje opziet tegen de confrontatie. "Eigenlijk had ik 'm liever helemaal niet gespeeld, maar de fans van ADO kunnen gerust zijn, hoor. Als ik in het veld sta, wil ik winnen."

Duplan leek deze zomer zijn aflopende verbintenis in Utrecht te gaan verlengen. Het kwam voor velen dan ook als een verrassing toen hij plots zijn handtekening zette onder een driejarig contract in de hofstad. Het aantal boze reacties vanuit Utrecht viel gelukkig mee, aldus de vleugelspits.

"Eerlijk gezegd had het me wel pijn gedaan als dat wel zo was. Ik ben vergroeid met FC Utrecht, heb veel aan die club te danken. Heb daar zo lang rond gelopen, alles meegemaakt. Daar ben ik geworden wat ik nu ben, als voetballer en als mens. Het voelde ook een beetje als een liefdesbreuk, maar fans begrepen mijn overstap."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws