Dit was de ochtend: PSV volgt Spartaan, ook El Ghazi geblesseerd

Dit was de ochtend: PSV volgt Spartaan, ook El Ghazi geblesseerd

08-01-2016 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

EXCLUSIEF - Spartaan op de rader van PSV en Utrecht
Denzel Dumfries heeft zich met zijn goede spel in de kijker gespeeld bij PSV en FC Utrecht. De talentvolle Spartaan maakte vooral indruk met zijn postuur en vechtersmentaliteit. Er ligt ook een buitenlandse club op de loer.

El Ghazi verlaat trainingsveld met klachten
Anwar El Ghazi heeft de training van vrijdag vroegtijdig afgebroken. De aanvaller kreeg last van zijn enkel en moest de training staken. Met het afhaken van El Ghazi is dit het tweede blessuregeval voor Ajax, tijdens het trainingskamp.

Boilesen kon afgelopen zomer transfer maken
Nicolai Boilesen kon van de zomer een transfer maken naar Crystal Palace of Genoa. De vice-aanvoerder van vorig jaar kwam echter niet tot een persoonlijk akkoord en mag nu alleen nog meetrainen met Jong Ajax. Nu sluimert er interesse uit het Championship.

Chelsea wil twaalfjarig 'Nederlands' Barcelona-talent overnemen
Chealsea wil naar verluidt het een van de grootste talenten uit de opleiding van FC Barcelona overnemen. De twaalfjarige Xavi Simons blonk tijdens een groot internationaal toernooi in Miami uit. Zijn vader wil hem juist behoeden voor het gevaar van een transfer.

Hahn wacht op mindere periode Vermeer om kans te pakken
Warner Hahn bereikte deze week een principe-akkoord voor een nieuw contract. Opvallend is dat de jonge doelman hiermee vol voor zijn kans wil gaan om Kenneth Vermeer van zijn troon te stoten. Hahn hoopte eerder al op een kansje onder de lat.