Dit was de middag: Boilesen moet op blaren zitten, transfer Immers plots onzeker

Dit was de middag: Boilesen moet op blaren zitten, transfer Immers plots onzeker

20-01-2016 18:00

In de rubriek 'Dit was de middag' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de middag tot 18.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er hot zijn in binnen- en buitenland.

De Boer legt situatie Boilesen uit
Nicolai Boilesen zit op een dood spoor in Amsterdam. Frank de Boer vindt dat de Deense linksback zichzelf heeft laten vallen door niet bij te tekenen en nu op de blaren moet zitten. De Boer waarschuwde Boilesen drie jaar geleden al voor deze situatie. (AT5)

Transfer Immers toch niet zo zeker
De huurtransfer van Lex Immers naar Cardiff City lijkt opeens niet meer zo zeker. Woensdagochtend werd gemeld dat de transfer zo goed als rond was, maar nu wordt er donderdag verder onderhandeld. Cardiff blijkt een lastige onderhandelingspartner voor Feyenoord. (Algemeen Dagblad)

Chinese interesse in Sainsbury concreet
Woensdagochtend werd duidelijk dat het Chinese Jiangsu Suning interesse heeft in PEC Zwolle-verdediger Trent Sainsbury. Later in de middag werd door Gerard Nijkamp, technisch directeur van de Zwollenaren, bevestigd dat er interesse is. De clubs zijn nu in onderhandeling over een overstap van Sainsbury. (FOX Sports)

El Azzouzi lijkt op weg naar Enschede
Zakaria El Azzouzi zal de tweede helft van het seizoen mogelijk uitkomen voor FC Twente. De spits van Jong Ajax is dichtbij een tijdelijke overstap naar Enschede, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer. Technisch directeur Ted van Leeuwen van Twente liet eerder al doorschemeren op zoek te zijn naar een spits. (De Telegraaf)

Wang brengt ADO in diepe financiële problemen
Als Hui Wang, de Chinese eigenaar van ADO Den Haag, niet snel het beloofde geld overmaakt lijkt de Haagse club in diepe financiële problemen te komen. Het geld zou zo dringend nodig zijn, dat er volgende maand al problemen zouden komen met het uitbetalen van salarissen(Algemeen Dagblad)