'Aanstaande transfer' Boilesen staat na één dag al op losse schroeven

'Aanstaande transfer' Boilesen staat na één dag al op losse schroeven

Gepubliceerd: dinsdag 9 februari 2016 om 16:14di 09-02-2016 om 16:14

De overstap van Nicolai Boilesen van Ajax naar Dinamo Zagreb staat al op losse schroeven voordat er goed en wel sprake van een deal was. De technisch directeur van de Kroatische club is vertrokken.

Zdravko Mamic wordt verdacht van corruptie en het aannemen van steekpenningen tijdens zijn werkzaamheden als technisch directeur van Dinamo Zagreb. In afwachting van de uitslag van dat onderzoek, heeft hij een stap terug gedaan. Mamic wil naar eigen zeggen de stabiliteit van de club niet in gevaar brengen. "Ik neem ontslag en ben vanaf nu alleen nog adviseur", aldus de 56-jarige bestuurder op een persconferentie.

De ontwikkelingen in Zagreb zijn mogelijk slecht nieuws voor Ajax en Boilesen. De Deense linksback staat bovenaan het verlanglijstje van de Kroatische club, maar de kans bestaat dat hij geschrapt wordt zodra een nieuwe beleidsbepaler wordt aangesteld. Bovendien lopen de eventuele onderhandelingen vertraging op door het aftreden van Mamic. De transfermarkt in Kroatië is geopend tot maandag 15 februari.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws