'Slecht nieuws voor Chadli: Spurs heeft beet en betaalt 13 miljoen voor Fransman'

'Slecht nieuws voor Chadli: Spurs heeft beet en betaalt 13 miljoen voor Fransman'

20-08-2016 12:17

Tottenham Hotspur gaat zich versterken met Georges-Kévin N'koudou. Franse en Britse media melden zaterdag dat Spurs met Olympique Marseille een akkoord heeft bereikt over de transfer van de 21-jarige vleugelaanvaller. 

Een maand geleden doken de eerst geruchten rond N'koudou en Tottenham reeds op. De deal leek uiteindelijk in het water te vallen, omdat de Fransen en de Engelsen geen akkoord bereikten over de transfersom van de buitenspeler. Bovendien wil Marseille graag een speler op huurbasis overnemen van Spurs. Clinton Njie, vorig jaar door Tottenham overgenomen van Olympique Lyon, lijkt nu de overstap te maken naar L'OM. 

Volgens onder meer The Guardian betaalt de formatie van manager Mauricio Pochettino zo'n dertien miljoen euro voor N'koudou. Dat bedrag kan door bonussen en clausules in de nabije toekomst nog verder oplopen. De komst van de jonge Fransman, die voor vijf jaar tekent, betekent slecht nieuws voor Nacer Chadli. De Belgische aanvaller was al niet zeker van een basisplaats. De oud-speler van FC Twente wordt gelinkt aan onder meer Swansea City en West Bromwich Albion.