Dit was de ochtend: PSV-duo blijft, Schöne vertrekt mogelijk toch nog

Dit was de ochtend: PSV-duo blijft, Schöne vertrekt mogelijk toch nog

Gepubliceerd: woensdag 31 augustus 2016 om 12:00wo 31-08-2016 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Schöne kan terug naar Denemarken
Lasse Schöne staat in de belangstelling van Bröndby IF. De middenvelder van Ajax lijkt door de moordende concurrentie op het middenveld weinig kans op speelminuten te maken en mag vertrekken uit Amsterdam(Voetbal International)

Narsingh en Willems blijven in Eindhoven
Luciano Narsingh en Jetro Willems gaan op de slotdag van de transferperiode niet meer vertrekken bij PSV. De club uit Eindhoven heeft geen tijd meer om waardige vervangers te halen en wil het duo dus binnenboord houden. De verwachting is dat beide spelers hun in 2017 aflopende contract zullen verlengen(De Telegraaf)

Maher voor één jaar naar Turkije
Adam Maher wordt door PSV verhuurd aan Osmanlispor. De middenvelder, voor wie ook AS Roma en Swansea in de race waren, is bij PSV op een zijspoor geraakt. Vooral Roma toonde concrete interesse, maar de Italianen kwamen te laat en boden te weinig perspectif op speelminuten, aldus zaakwaarnemer Sigi Lens. Bij Osmanlispor speelt hij dit jaar Europees voetbal(Eindhovens Dagblad)

Bony en BMI ploeggenoten
Wilfried Bony en Bruno Martins Indi lijken ploeggenoten te worden. De fysiek sterke spelers worden respectievelijk gekocht van Manchester City en gehuurd van FC Porto. Bony en Martins Indi, die beide bij hun club op een zijspoor zijn geraakt, zijn al gespot in Stoke-on-Trent. (BBC)

Heracles heeft selectie rond
Heracles Almelo gaat zich ook na een eventueel vertrek van Iliass Bel Hassani naar AZ niet meer versterken. Voorzitter Jan Smit stelde dat de selectie al bestond uit 28 spelers en er dus geen versterkingen meer nodig zijn. Ook verwacht hij dat Heracles en AZ het eens zullen worden over de transfersom van Bel Hassani.  (TC/Tubantia)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws