Icardi houdt poot stijf na oorlog bij De Boers Inter: 'Clausule van 110 miljoen'

Icardi houdt poot stijf na oorlog bij De Boers Inter: 'Clausule van 110 miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 19 oktober 2016 om 09:27wo 19-10-2016 om 09:27

Mauro Icardi heeft zich door zijn autobiografie onmogelijk gemaakt bij de ultra's van Internazionale. Volgens Wanda Nara, de vrouw en zaakwaarnemer van de aanvaller, ligt de toekomst van Icardi echter bij de club van Frank de Boer.

Icardi ligt overhoop met de ultra's van Inter en zijn vrouw probeert nu opnieuw om Icardi's imago op te vijzelen. Na de commotie werd er direct gesproken over een transfer van de Inter-aanvaller. Wil hij ook weg? "Absoluut niet", zei Nara in gesprek met een Argentijns journaille. "Hij heeft onlangs nog een nieuw contract voor vijf jaar getekend, waarin een transferclausule van 110 miljoen euro is opgenomen."

"Die clausule geldt voor buitenlandse clubs", vervolgt Nara. "Clubs hebben aanbiedingen gedaan, maar Inter heeft zich enorm positief opgesteld wat betreft Mauro. Hij heeft altijd keihard gewerkt en zal bij de club blijven." Of de Inter-fans ook blij zijn met deze teksten, is de vraag. "De speler Icardi is dood voor ons", zei een woordvoerder van de ultra's.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws