Premier League-terugkeer lonkt voor Berbatov: 'Ik heb hem paar keer ontmoet'

Premier League-terugkeer lonkt voor Berbatov: 'Ik heb hem paar keer ontmoet'

03-11-2016 19:58
2

Voor Dimitar Berbatov lonkt een terugkeer in de Premier League. Swansea City heeft zijn oog laten vallen op de 35-jarige spits om het scorend vermogen te vergroten, bevestigt manager Bob Bradley.

"Ik heb hem een paar keer ontmoet en weet dat hij erop gebrand is om terug te keren naar de Premier League", laat Bradley weten aan Sky Sports. "Iedereen binnen onze club weet dat ook, dus hij komt ter sprake. Waar dat toe leidt, zullen we zien. Hij staat op onze radar, maar daar staat meer op." Berbatov is transfervrij na een jaar bij PAOK Saloniki.

Eerder kwam de Bulgaar onder meer uit voor Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur en Manchester United. "Als je eenmaal in de Premier League heb gespeeld, wil je niets anders meer", liet hij eerder donderdag weten aan de BBC. "In deze fase van mijn loopbaan zou ik graag spelen voor een team waar ze mijn ervaring en kennis goed gebruiken."

Swansea, de club van Mike van der Hoorn en Leroy Fer, staat voorlaatste in de Engelse competitie. De ploeg uit Wales pakte pas vijf punten in tien duels. Alleen Sunderland staat er slechter voor met twee punten.