Breaking news

LIVE: Ten Hag kiest voor 'AZ-variant' op cruciale Europa League-avond Ajax

Pijnlijk moment voor bankzitter bij wissel: Kramer was ook een mogelijkheid

Pijnlijk moment voor bankzitter bij wissel: "Kramer was ook een mogelijkheid"

Gepubliceerd: zondag 20 november 2016 om 20:37zo 20-11-2016 om 20:37

Giovanni van Bronckhorst is met Feyenoord weer koploper van Nederland. Hij is tevreden, ondanks dat de 3-0 overwinning op PEC Zwolle moeizaam tot stand kwam.

"Als je drie keer scoort en de nul houdt stemt dat wel tevreden", begint Van Bronckhorst tegenover FOX Sports. "We hebben het dit seizoen al vaker meegemaakt dat ploegen heel defensief spelen tegen ons. Vandaag was het heel extreem: alleen hun spits speelde op onze helft. Het was lastig om de gaten te vinden. Het beste wat je dan kan doen is een goal maken, want dan moeten zij reageren."

Na 72 minuten spelen ging Nicolai Jörgensen naar de kant. Hij werd vervangen Bilal Basacikoglu en dat betekende een pijnlijk moment voor tweede spits Michiel Kramer. "Jörgensen klaagde in de rust al over zijn hamstring. Hij is natuurlijk ook weggeweest met Denemarken. Na de 2-0 vond ik het verstandiger om hem eruit te halen. Kramer was ook een mogelijkheid, maar vandaag koos ik voor het doorschuiven van Kuyt", verklaart Van Bronckhorst.

In de minuten voor de aftrap van het duel stak het Legioen Tonny Vilhena een hart onder de riem. "Dat was mooi. Dat hebben we hier vaker ervaren: het publiek steunt de spelers of de club. Het was een mooi gebaar en een kippenvelmoment voor iedereen", aldus de trainer van Feyenoord.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws