Tete: Moeilijk, moeilijk? Het is eigenlijk een schande als je dat zegt

Tete: "Moeilijk, moeilijk? Het is eigenlijk een schande als je dat zegt"

Gepubliceerd: donderdag 24 november 2016 om 21:25do 24-11-2016 om 21:25

Kenny Tete greep zijn kans in de basis van Ajax donderdag met beide handen aan. De rechtsback mocht het in het Europa League-duel met Panathinaikos weer eens vanaf de aftrap proberen en was prompt verantwoordelijk voor de 2-0.

"Het is heel simpel: het is niet leuk", zegt Tete voor de camera van FOX Sports over zijn reserverol. "De een gaat er anders mee om dan de ander, maar ik moet elke dag gewoon mijn stinkende best doen. Ik kan wel niets doen, maar daar word je ook niet beter van. Ik doe gewoon mijn best en ik heb een aantal jongens om mij heen die in hetzelfde schuitje zitten."

"Natuurlijk praten we erover, maar we moeten elkaar oppeppen in goede en slechte tijden. Het gaat altijd met ups en downs", vervolgt de verdediger. Heeft hij het moeilijk met zijn situatie? "Dat kan ik niet zeggen, want hier droomt iedere jongen van. Bijna iedereen in de wereld wil in jouw schoenen staan. Moeilijk, moeilijk? Het is eigenlijk een schande als je dat zegt. Ik ben blij dat ik professioneel voetballer ben geworden en wil dat nog lang blijven doen."

Zijn manier van juichen verried echter veel. Was Tete zenuwachtig nu hij weer eens in de basis mocht beginnen? "Er staat misschien wat druk op, maar meer dan je best kun je niet doen. Daar sta ik heel nuchter in. Bosz heeft mij gefeliciteerd met mijn doelpunt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws