Tegenslag na PSV-vertrek: Niet altijd een touw aan vast te knopen, hè?

Tegenslag na PSV-vertrek: "Niet altijd een touw aan vast te knopen, hè?"

Gepubliceerd: woensdag 21 december 2016 om 20:52wo 21-12-2016 om 20:52

Jeffrey Bruma hoopt met zijn nieuwe club VfL Wolfsburg mee te gaan draaien in de top van de Bundesliga, maar na zestien gespeelde duels staat zijn werkgever op een zwaar teleurstellende dertiende plaats. Grote namen als Borussia Mönchengladbach en Schalke 04 hebben het dit seizoen ook moeilijk. Het zegt volgens de Oranje-international iets over het niveau van de competitie. 

"Ja, er is niet altijd een touw aan vast te knopen, hè? Maar het zegt ook wel iets over het niveau in de Bundesliga. Dat is erg hoog. Iedereen kan van iedereen winnen", aldus Bruma in gesprek met ELF Voetbal. 

"Ook clubs met financieel gezien minder middelen hebben kwaliteiten om zich te meten met de gevestigde orde. De wedstrijden zijn zo moeilijk te voorspellen", vervolgt de stopper, die tussen 2011 en 2013 voor Hamburger SV speelde. "Het spel gaat continu op en neer. Het is altijd een spektakel. Daarvoor komen mensen ook naar de stadions. Het spel is voor mijn gevoel intenser dan in mijn eerste periode in de Bundesliga."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws