Net overgekomen Immers laat zich direct gelden bij Club Brugge

09-01-2017 20:10
10

Lex Immers heeft bij zijn debuut voor Club Brugge direct zijn stempel gedrukt. De van Cardiff City overgekomen speler tekende voor de Brugse treffer in het oefenduel met Werder Bremen (1-1).

In het oefenduel met de Duitsers gunde trainer Michel Preud'homme zijn nieuwe aanwinsten Helibelton Palacios, Ethan Horvath, Immers en Carlos Strandberg hun eerste minuten. Het viertal mocht in de tweede helft opdraven tegen Werder, dat als sparringspartner fungeerde voor de Belgen.

Club Brugge, met een bedrijvige Immers op kop, was de bovenliggende ploeg, maar het was Werder Bremen dat tien miuten voor tijd op voorsprong kwam. Jongeling Johannes Eggestein maakte er 1-0 van. Club Brugge leek op een verlies af te stevenen, maar daar ging Immers duidelijk niet akkoord mee. Vijf minuten voor tijd scoorde hij de gelijkmaker met een harde schuiver. De oud-Feyenoorder gaf daarmee direct zijn visitekaartje af.