Go Ahead Eagles doet zaken met Arsenal: 'Een zeer bewuste keuze'

Go Ahead Eagles doet zaken met Arsenal: 'Een zeer bewuste keuze'

10-01-2017 18:05

Go Ahead Eagles heeft dinsdag de komst van Daniel Crowley bevestigd. De middenvelder wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Arsenal. Daarmee slaat Go Ahead een grote slag op de transfermarkt. 

"Een speler die zeer vaardig is aan de bal", zegt technisch manager over Crowley op de clubsite van de club. "Hij kan een mannetje passeren en heeft oog voor de steekpass. Hiermee voegt hij creativiteit toe aan het middenveld." Crowley zelf is blij dat hij bij Go Ahead aan de slag kan. "Mijn overgang naar Nederland is een zeer bewuste keuze. Het Nederlandse voetbal staat bekend als technisch en tactisch voetbal. Dat past bij mij."

"In de League One, waarin ik met Barnsley en Oxford United speelde, wordt toch wat meer de lange bal gehanteerd. Ik ben een attacking minded midfielder, die graag kansen creëert voor aanvallers. Aan de andere kant ben ik ook zeer gemotiveerd te leren meer verdedigende ondersteuning te leveren. Ik denk dat het tactisch sterke Nederlandse voetbal me daarbij kan helpen."