ADO-debuut valt in het water: Het was zo onnodig, ook al ben je blij

ADO-debuut valt in het water: "Het was zo onnodig, ook al ben je blij"

15-01-2017 12:00
2

Trevor David maakte zaterdag zijn debuut bij ADO Den Haag. De negentienjarige verdediger is blij met zijn entree, maar van een droomdebuut was geen sprake. Zijn ploeg verloor met 2-0 van sc Heerenveen.

"'Ik heb er heel lang naar uitgekeken, maar je blijft toch een sportman en dan wil je niet verliezen", vertelt hij na afloop tegenover Omroep West. "Het was zo onnodig. Ook al ben je blij met je debuut, je kijkt toch met een zuur gevoel terug op de wedstrijd."

Een groot gedeelte van het duel bleef ADO overeind, een half uur voor tijd besliste Heerenveen-spits Reza Ghoochannejhad echter binnen twee minuten het duel met twee goals. "Die 1-0 kregen we klungelig tegen. Bij de 2-0 weet ik het niet precies. We verloren de bal direct bij de aftrap en toen in lag hij opeens in het netje", kijkt David terug, die tot op een zeker hoogte vertrouwen had in een goede afloop. "Je geeft nooit op. Heerenveen had heel vaak de bal en op een gegeven moment ging ik wel van: 'Ik weet niet of er nog wat in zit'."