'Transfer lonkt voor Willems: PSV-back hoog op lijstje van Fransen'

'Transfer lonkt voor Willems: PSV-back hoog op lijstje van Fransen'

16-01-2017 15:32
11

Jetro Willems mag zich in de warme belangstelling verheugen van Olympique Marseille. De Franse club is naarstig op zoek naar versterkingen voor de linkerflank en de PSV'er staat op het lijstje, zo weet L'Equipe maandag te melden.

Volgens de doorgaans betrouwbare Franse sportkrant gaat het tussen Willems en Atlético Madrid-verdediger Theo Fernandez. De Fransman speelt evenwel tot het einde van het seizoen op huurbasis voor Deportivo Alaves. Dat lijkt gunstig voor de kansen van Willems, al is het niet duidelijk of Marseille koste wat kost in januari een nieuwe linksback wil strikken.

Willems verlengde in december zijn contract bij PSV tot medio 2018, waardoor de Eindhovenaren een transfersom kunnen vragen. Technisch directeur Andoni Zubizarreta van Marseille werkt naast de komst van een linksback aan de terugkeer van Dimitri Payet, die een breuk forceert bij West Ham United.

Ook een nieuw bod op Morgan Sanson ligt in de lijn der verwachting. Montpellier vraagt twaalf miljoen euro voor de middenvelder. Een eerste bod van 9,5 miljoen inclusief bonussen werd afgewezen.