SC Cambuur verrast en hengelt Indonesische ster transfervrij binnen

SC Cambuur verrast en hengelt Indonesische ster transfervrij binnen

19-01-2017 19:07
10

Stefano Lilipaly verruilt Telstar deze zomer voor SC Cambuur. De Indonesisch international tekent voor twee seizoenen in Leeuwarden, meldt de Jupiler League-club donderdag.

Lilipaly ziet dus af van een lucratieve transfer naar Azië. Hij verkreeg daar een heldenstatus door in november en december uit te blinken in de nationale ploeg van Indonesië. "Ik kan veel geld gaan verdienen in Azië ja, dat klopt. Uit alle hoeken is er interesse", liet hij onlangs weten.

De middenvelder dient zijn contract evenwel uit bij Telstar, waarna hij transfervrij de overstap maakt naar Cambuur. "We volgen Stefano al langer en kennen zijn kwaliteiten. Het is een moderne middenvelder, die zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje staat. Hij past met zijn karakter en winnaarsmentaliteit bovendien goed bij onze club", reageert technisch directeur Gerald van den Belt.

Eerder vandaag huurde SC Cambuur middenvelder Farshad Noor van Roda JC. Vorige week werd Tarik Tissoudali op huurbasis overgenomen van het Franse Le Havre.