ADO werkt aan komst Watford-spits: Wij willen hem heel graag hebben

ADO werkt aan komst Watford-spits: "Wij willen hem heel graag hebben"

20-01-2017 16:48
2

De kans bestaat dat Obbi Oularé het seizoen afmaakt bij ADO Den Haag. Trainer Zeljko Petrovic heeft goede hoop op de komst van de Watford-spits (21).

Oularé moet bij ADO de afwezigheid van Mike Havenaar opvangen. De clubtopscorer kampt met een virusinfectie en is de komende tijd niet inzetbaar. "Wij willen Oularé heel graag hebben", zegt Petrovic volgens De Telegraaf. "Ik heb een paar keer met hem gesproken en ook hij wil hier heel graag spelen. We zullen in de komende weken zien of hij speler van ADO wordt."

Oularé werd eerder deze week al in verband gebracht met ADO. De jonge Belg werd in de eerste seizoenshelft uitgeleend aan Zulte Waregem. Dat werd geen succes. Watford betaalde anderhalf jaar geleden, toen ook Ajax met hem in verband werd gebracht, nog acht miljoen euro voor Oularé.

ADO is nog niet zeker van zijn komst. De club is afhankelijk van Watford, dat het forse salaris van de spits moet ophoesten. "Hij moet hier dan voor een appel en een ei kunnen komen voetballen", stelt de nieuwe manager voetbalzaken Jeffrey van As. "Hij is vanuit België bij ons aangeboden, maar je weet dan niet of dat bij meer clubs is gebeurd en hoe serieus die dan weer zijn. Het zou kunnen lukken of niet kunnen lukken."