'Verloren zonen' van Feyenoord herenigd bij ADO: 'Hoop dat ik kan aansluiten'

'Verloren zonen' van Feyenoord herenigd bij ADO: 'Hoop dat ik kan aansluiten'

24-01-2017 21:11
8

Guyon Fernandez, Donny Gorter en Jan Wuytens krijgen de kans om zich te bewijzen bij ADO Den Haag. Het drietal draait op proef mee bij de Hagenaars, die druk op zoek zijn naar versterkingen en dat moeten doen met een lege portemonnee.

Gorter bijt het spits af in gesprek met FOX Sports. "Na NAC Breda heb ik een halfjaar bij Viborg gezeten in Denemarken. Dat beviel niet goed genoeg", stelt hij. Fernandez hoopt op een nieuwe kans bij ADO, waar hij in 2006 debuteerde in het betaald voetbal. "Dit is een mooie kans om bij een mooie club te spelen die ik goed ken. Het zou mooi zijn als ik hier het seizoen kan afmaken."

Voor Fernandez is het ook een weerzien met Ruben Schaken, met wie hij samenspeelde bij Feyenoord. "Hij appte me gisteren nog en zei: 'De verloren zonen zijn weer herenigd.' Dat was wel leuk. Leuk dat hij hier is, we hebben een goede band met elkaar", aldus de spits. Wuytens tot slot: "De trainer heeft me een paar keer gebeld of ik het zag zitten om terug te komen in de Eredivisie, bij ADO."

"Ik heb na goed nadenken gezegd dat ik er volledig voor wil gaan. Mijn doel was een club in het buitenland, maar die is niet gekomen. Dan moet je schakelen. Je mag niet stilzitten. Als ADO komt, ga je er volledig voor", meent Wuytens. "Ik ben hier om te voetballen, ADO te helpen en mezelf weer in de kijker te spelen."