Transferupdate Ajax: 'twee transfers bijna rond, ook Krul richting de uitgang'

Transferupdate Ajax: 'twee transfers bijna rond, ook Krul richting de uitgang'

30-01-2017 18:22
11

Ajax ziet voor het verstrijken van de transferdeadline waarschijnlijk nog drie spelers vertrekken. Waar Mitchell Dijks op weg is naar Norwich City en Anwar El Ghazi op korte termijn tekent bij Lille, heeft ook Tim Krul een vrijbrief gekregen van de Amsterdammers, meldt Voetbal International.

Krul kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Newcastle United. De 28-jarige doelman had enkele maanden nodig om fit te geraken en zag in die periode André Onana zijn kans grijpen. Krul komt daardoor niet aan de bak bij Ajax en mag op zoek naar een nieuwe club. Hij keept maandagavond dan ook niet voor Jong Ajax in het Jupiler League-duel met Almere City FC.

Waar de toekomst van Krul nog ongewis is, trekken Dijks en El Ghazi op zeer korte termijn de deur van de Arena definitef achter zich dicht. Dijks is momenteel in Engeland. Naar verwachting rondt de 23-jarige linksback nog maandagavond of dinsdagochtend zijn huurtransfer naar Norwich City af, bericht VI

Ajax verwacht daarnaast dat El Ghazi dinsdagochtend tekent bij Lille. De transfer van de buitenspeler hing al enige tijd in de lucht. De Amsterdammers hopen een vervanger te strikken, maar 'dat wordt een race tegen de klok'. David Neres staat bovenaan het lijstje, maar ook Luiz Araujo is in beeld.