Elia: 'Als ze zo spelen als tegen ons, dan moet het wel goedkomen'

Elia: 'Als ze zo spelen als tegen ons, dan moet het wel goedkomen'

20-02-2017 19:01
14

Eljero Elia speelde zondagmiddag een wedstrijd tegen zijn oude club ADO Den Haag. De aanvaller van Feyenoord had niet het idee dat hij met zijn ploeg tegen een degradatiekandidaat speelde.

"Nee, ik denk het niet. Als ADO de komende elf wedstrijden speelt zoals ze tegen ons speelden, dan moet het wel goedkomen", reageert Elia tegen Omroep West. "Waarom? Omdat er veel kwaliteit in de groep zit. Jongens met ervaring en die veel betekend hebben in het voetbal. Met die kwaliteiten moet je niet kunnen degraderen."

Elia mocht de prijs voor beste sportman van het jaar 2016 in ontvangst nemen. Daar is hij trots op. "Het is een hele eer. Ik moet m'n medespelers bedanken, zonder hen had ik deze prijs nooit gewonnen. Het is mooi om deze prijs in ontvangst te nemen." Mocht Feyenoord kampioen worden, is de kans groot dat Elia hem volgend jaar weer wint. "Ik hoop dat ik dan weer in de erelijst kan staan en weer kans kan maken op een prijs. Ik hoop natuurlijk wel dat er meer talenten rondlopen die een wereldprestatie leveren, dan moeten we kijken wie de mooiste prestatie heeft geleverd."