Feyenoord-topscorer Jörgensen ontkent snel vertrek: Ik heb ook niets gehoord

Feyenoord-topscorer Jörgensen ontkent snel vertrek: "Ik heb ook niets gehoord"

22-02-2017 16:31
32

Nicolai Jörgensen gaat ervan uit dat hij ook volgend seizoen bij Feyenoord speelt. De topscorer van Nederland kan traditiegetrouw op buitenlandse interesse rekenen.

Jörgensen, die na 23 Eredivisie-optredens op 15 doelpunten staat, verwacht niet te vertrekken. Hij tekende afgelopen zomer een vijfjarig contract in De Kuip. "Ik denk er eerlijk gezegd nog niet over na", zegt Jörgensen desgevraagd tegen RTV Rijnmond.

"Ik vind het wel grappig dat ik er nog maar net ben en dat er mensen zijn die nu al denken dat ik vertrek. Ik heb ook niets gehoord of met iemand daar over gesproken. Ik heb het enorm naar mijn zin en ben gelukkig in Rotterdam. Dus ik denk daar niet over na."

Jörgensen staat zondag met Feyenoord tegenover PSV. Het verschil op de ranglijst is acht punten. "Ik heb nog niemand in het team over het kampioenschap horen praten", zegt de Deense spits. "Het worden belangrijke maanden en wij moeten bewijzen dat we het waard zijn om kampioen te worden. Maar Ajax en PSV blijven ook maar winnen. Zondag is belangrijk, maar we winnen zondag nog niet het kampioenschap."