Hoofdrol Zlatan: We hebben een UFC Battle gezien, het is schokkend en smerig

Hoofdrol Zlatan: "We hebben een UFC Battle gezien, het is schokkend en smerig"

05-03-2017 08:06
8

Zlatan Ibrahimovic vocht zaterdag tijdens de Premier League-wedstrijd tegen Bournemouth verbeten duels uit met Tyrone Mings. Beide spelers gingen op Old Trafford over de schreef, tot afgrijzen van United-icoon Gary Neville.

Mings deelde eerst een 'kopschop' uit aan Ibrahimovic, waarna de oud-Ajacied niet veel later zijn gram haalde met een elleboogstoot. "We hebben een UFC Battle gezien", reageert Neville tegenover The Sun. "Op iemands hoofd springen en dan zelf een elleboog uitdelen. Beide spelers hadden van het veld gestuurd moeten worden."

"Het is schokkend, smerig. Ibrahimovic ligt op de grond en dan die laffe actie van Mings, echt verschrikkelijk", vervolgt de voormalig rechtsback. "De elleboogstoot van Ibrahimovic is niet veel beter, maar als iemand op je hoofd springt snap ik dat je wraak neemt." Neville wijst ook naar de arbiter. "Hij had Zlatan van het veld moeten sturen. Hij weigerde het in de kiem te smoren."

Ook Thierry Henry toont begrip voor Ibrahimovic. "Als iemand op mijn hoofd zou springen, en niemand had het gezien, zou ik ook iets terugdoen", aldus de Arsenal-legende en huidig assistent-bondscoach van België.