Update: 'Naam van Engelse topclub lekt in Mertens-deal: vergadering van twee uur'

Update: 'Naam van Engelse topclub lekt in Mertens-deal: vergadering van twee uur'

10-03-2017 07:22
22

Met 18 doelpunten in 24 Serie A-duels is het logisch dat er interesse op gang komt voor Napoli-gelegenheidsspits Dries Mertens. In Italië wordt melding gemaakt van gesprekken met Engelse clubs.

Il Martinois meldt dat. In Napels zou er zelfs al ontmoeting geweest zijn met één van de topclubs uit Engeland. Om welke club het gaat, is niet bekend. Mertens kon deze winter ook al vertrekken bij Napoli. Er lag een uitstekend voorstel uit China op tafel, maar na een dag of twee bedenktijd besloot Mertens daar niet op in te gaan.

De entourage van Mertens ontkent de Engelse geruchten vooralsnog. En de aanvaller zou het ook bijzonder naar zijn zin hebben in Italië. Maar het contract van de Belg loopt in 2018 af en dus moet Napoli snel met hem om de tafel gaan zitten, voordat er in de zomer een punt komt waarop het mogelijk moet besluiten om hem te verkopen om nog wat te verdienen.

Update 10/03, 07.22 uur: Inmiddels zijn er meer details uitgelekt over de mogelijke transfer, onder meer over de geïnteresseerde club. Volgens The Daily Mirror gaat het om Manchester United. Mertens en Napoli zouden gedurende twee uur hebben samengezeten met de Engelse club om een transfer te bespreken.