PSV dreigt ruggegraat te verliezen: 'Transfer moet wel bijzonder zijn'

PSV dreigt ruggegraat te verliezen: 'Transfer moet wel bijzonder zijn'

18-03-2017 09:43
18

Hector Moreno staat open voor een vertrek bij PSV. De verdediger, die vroeg aanvaller was, is 29 en heeft het prima naar zijn zin in Nederland. Toch lonkt nog een mooie transfer.

Moreno is namelijk een bepalende kracht bij de Eindhovenaren en haalt bijna steevast zijn niveau. Een transfer lijkt een kwestie van tijd. "Natuurlijk sta ik daarvoor open, maar dan moet het wel iets bijzonders zijn", legt Moreno uit bij de NOS. Het zit namelijk zo: "Mijn familie en ik hebben hier nu een perfect leven. We voelen ons zo op ons gemak."

"Als buitenlander is het prachtig om hier te wonen, de mensen en de infrastructuur, alles is goed. Ik wou dat Mexico er zo uitzag. Ik hoop dus dat de nieuwe leiders in Nederland veel bij het oude laten", wijst Moreno naar de recente verkiezingen. Tot slot gaat hij nog in op zijn positiewisseling. "Vroeger in Mexico was ik wel een aanvaller, maar dat is echt lang geleden. Ik was toen een van de langere spelers en dan word je sneller naar achteren gehaald. Nu ben ik een tevreden verdediger."