'Vitesse wacht drukke transferzomer; huurling keert terug uit Polen'

'Vitesse wacht drukke transferzomer; huurling keert terug uit Polen'

31-03-2017 21:40
2

Valeri Qazaishvili keert na de zomer zo goed als zeker terug bij Vitesse. Dat heeft de directie van de club bevestigd tegenover Omroep Gelderland. De middenvelder speelt nu nog op huurbasis voor Legia Warschau. 

Qazaishvili komt in Polen echter weinig aan spelen toe. Ondertussen heeft Vitesse ook het contract van Yuning Zhang verlengd. Via een éénzijdige optie ligt Zhang tot medio 2018 vast in Arnhem. Zhang moet het dit seizoen vooral doen met invalbeurten, maar Vitesse heeft wel vertrouwen in hem. 

Wedden

Meer odds

Ook is er bij Vitesse onduidelijkheid rondom de huurlingen. Wat er met Lewis Baker, Matt Miazga, Nathan, Kevin Diks, Mukthtar Ali en Adnane Tighadouini gaat gebeuren, lijkt niemand nog te weten. Zeker is in ieder geval dat de spelers na dit seizoen eerst terugkeren bij hun werkgever. 

Kelvin Leerdam, Arnold Kruiswijk en Arshak Koryan lijken sowieso te vertrekken. Het drietal beschikt over een aflopend contract. Leerdam drukt met zijn salaris zwaar op de begroting, terwijl Kruiswijk terug lijkt te willen naar het noorden.