'Ik moet eerlijk zeggen: tegen betere ploegen doen wij het niet fantastisch'

'Ik moet eerlijk zeggen: tegen betere ploegen doen wij het niet fantastisch'

Gepubliceerd: maandag 10 april 2017 om 23:16ma 10-04-2017 om 23:16

FC Volendam had maandagavond weinig te vertellen tegen Jong PSV en mocht uiteindelijk blij zijn dat het slechts bij een 2-0 nederlaag bleef. Aanvoerder Kees Kwakman toonde zich na afloop van het duel dan ook realistisch.

"Je voelt ook wel eens in het veld dat je tegenstander veel beter is en dat was vandaag het geval", vertelt Kwakman aan RTV Noord-Holland. "Daar probeer je dan wel alles te doen. Maar wij blijven soms te veel volharden in ons spel. Dat valt te prijzen, maar soms moeten we ook wel eens een aanpassing doen, vind ik. Je komt ook wel eens tegen betere tegenstanders te spelen, ook straks in de play-offs weer. En als ik eerlijk ben: tegen hoger geklasseerde tegenstanders kan ik niet zeggen dat wij het fantastisch hebben gedaan."

Volgens Kwakman moet Volendam eens goed gaan nadenken op welke manier straks de play-offs moet worden ingegaan. "Ik zeg niet dat we alles overboord moeten gooien, maar we moeten misschien wel eens een nuance aanbrengen. Omdat we gewoon tegen goede ploegen spelen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws