Dit was de ochtend: Opvolger Van Breukelen bekend, 'Real hengelt weer naar De Gea'

28 april om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Gullit onder Advocaat wel welkom bij KNVB'
De KNVB is wederom in opspraak geraakt. De voetbalbond stond niet toe dat Ruud Gullit assistent-bondscoach van Henk ten Cate zou worden, maar nu Dick Advocaat de nieuwe bondscoach lijkt te worden, is Gullit als assistent ineens wel bespreekbaar. (De Telegraaf)

PSV heeft opvolger voor Van Breukelen gevonden
PSV heeft oud-speler Frank Arnesen benoemd als lid van de Raad van Commissarissen. De Deen neemt de functie over van Hans van Breukelen, die al enige tijd in dienst is van de KNVB. (De Telegraaf)

'Real Madrid meldt zich weer voor De Gea'
Real Madrid wil deze zomer wederom een poging wagen om Manchester United-doelman David de Gea binnen te halen. De Koninklijke wil hiervoor 75 miljoen euro uittrekken, terwijl een ruildeal met United eveneens tot de mogelijkheden behoort. (Marca)

Metgod aan de slag in Spanje
John Metgod gaat aan de slag als assistent-trainer van Tony Adams bij Granada, de huidige nummer 19 van de Primera Division. Metgod en Adams hebben in het verleden al samengewerkt in de Premier League. (De Telegraaf)

'Sampaoli op weg naar bondscoachschap'
Sevilla-trainer Sampaoli, die enige tijd in beeld was als nieuwe Oranje-bondscoach, lijkt nu hard op weg om zijn vaderland Argentinië te coachen. "Sampaoli is onze enige kandidaat", aldus bondsvoorzitter Claudio Tapia. (Argentijnse media)

Lees meer over:

Deel via