Kuyt geniet van 'gek geworden' Rotterdam en komt snel met nieuws

Kuyt geniet van 'gek geworden' Rotterdam en komt snel met nieuws

15-05-2017 13:02
11

Dirk Kuyt heeft intens genoten van de afgelopen 24 uur. De aanvoerder van Feyenoord betrad maandag als eerste het bordes op het Stadhuisplein.

"Beste supporters. Hier staan we dan. Achttien jaar lang hebben we moeten wachten op deze fantastische prijs….wij zijn kampioen!", aldus de Katwijker. "Jullie hebben nooit opgegeven, generatie op generatie hebben jullie moeten wachten. Maar nu zijn we kampioen!"

Even later ging hij bij de NOS iets dieper in op de festiviteiten. "Het is een fantastisch weekend. Ik heb gisteren ook al genoten van een heerlijke dag. Als je dan op een maandagmorgen ziet dat de stad letterlijk uitverkocht is...alles klopt. De stad is op dit moment een bom van positiviteit."

"Ik ben heel koel, maar van binnen niet. Ik ben gewoon heel erg bedwelmd, door alles wat ik heb meegemaakt. De road to succes is misschien wel mooier dan hier staan. Het is moeilijk te bevatten dat het zo snel is gegaan. De emotie van de mensen slaat bij mij letterlijk naar binnen. Dat maakt mij misschien een beetje stil op dit moment. Als je iedereen ook ziet. Of het nou kinderen zijn van twee of drie, mijn eigen kinderen, een opa met een rollator. De stad is helemaal gek geworden."

Tot slot werd Kuyt door verslaggever Joep Schreuder gevraagd wanneer hij met duidelijkheid over zijn toekomst denkt te komen. "Feyenoord is sowieso mijn club. Ik ga genieten van dit moment en ga snel met Feyenoord om de tafel."

Koop NU hier het Teletekstshirt met de eindstand voor 17,95 euro!