Bosz krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: mogelijk extra optie in verdediging

Bosz krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: mogelijk extra optie in verdediging

18-05-2017 11:33
33

Goed nieuws voor Peter Bosz. Daley Sinkgraven heeft donderdag de training hervat en is mogelijk op tijd fit voor de Europa League-finale tegen Manchester United.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Sinkgraven raakte in de eerste wedstrijd tegen Schalke 04, begin april, geblesseerd aan zijn knie en speelde sindsdien geen minuut meer. Door de afwezigheid van Nick Viergever, die Sinkgraven als linksback met verve verving, zal Bosz blij zijn met het herstel van de oud-speler van sc Heerenveen.

Een andere optie is Jaïro Riedewald, die in de thuiswedstrijd tegen Olympique Lyon een prima wedstrijd speelde als linksback. Door het gebrek aan wedstrijdritme bij Sinkgraven lijkt Riedewald de meest logische optie.

Donderdag is er op De Toekomst een internationale persdag, georganiseerd door de UEFA. Media uit binnen- en buitenland kunnen spelers van Ajax interviewen en daarna aanschuiven bij de persconferentie van Peter Bosz, die grotendeels in het Engels zal zijn. Vrijdag is eenzelfde soort persdag bij Manchester United.