Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij sc Heerenveen

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij sc Heerenveen

Gepubliceerd: maandag 29 mei 2017 om 10:55ma 29-05-2017 om 10:55

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopende verbintenis hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van nummer negen sc Heerenveen. Hieronder vind je de transfervrije spelers van de Friezen.

Erwin Mulder
De 28-jarige doelman was bij sc Heerenveen twee seizoenen lang de onbetwiste nummer één onder de lat. Nu vindt Mulder het tijd voor een stap naar het buitenland: hij wil zijn aflopende contract voorlopig niet verlengen.

Jan Bekkema
Ook de reservedoelman van de Friezen beschikt over een aflopende verbintenis. Daar waar Heerenveen nog wel verder wil met Mulder, lijkt Bekkema niet te hoeven rekenen op een nieuwe aanbieding.

Lucas Bijker
Het vertrek van Bijker is al zeker. De 24-jarige linksback heeft na twee seizoenen in Friese dienst zijn zinnen gezet op een lucratief buitenlands avontuur.

Willem Huizing
Het meest opvallende wapenfeit van Huizing vond plaats in de eerste wedstrijd van het seizoen, toen hij tegen AZ zeven minuten nodig had om twee gele kaarten te pakken. Tot meer speeltijd kwam het niet voor de back, die nu een nieuwe werkgever mag zoeken.

Joris Voest
De linksbenige verdediger uit Terschelling wacht op 22-jarige leeftijd nog altijd op zijn debuut voor Heerenveen. Het is echter nog maar de vraag of dat er nog gaat komen. De Friezen willen wel verder met Voest, maar tot een gesprek is het nog niet gekomen.

Rannick Schoop
Voor Schoop geldt hetzelfde als Voest. Hoewel de twintigjarige verdediger zijn debuut voor de Friese hoofdmacht nog moet maken, wil Heerenveen hem graag houden. Een akkoord tussen Schoop en de club is er echter nog niet gekomen.

Jair Oosterlen
Van Oosterlen wordt wel afscheid genomen. Het twintigjarige jeugdproduct van de Friezen heeft een aflopend contract en hoeft op korte termijn geen nieuwe aanbieding te verwachten.

Younes Namli
De Deense middenvelder weet al sinds eind februarit dat hij zijn langste tijd in Friesland gehad heeft. Namli wist zich in drie seizoenen bij Heerenveen nooit tot een vaste waarde te ontwikkelen en mag nu transfervrij vertrekken.

Lees ook:

Feyenoord

Ajax

PSV

FC Utrecht

Vitesse

AZ

FC Twente

FC Groningen

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws