Onduidelijkheid over toekomst Kluivert: PSG komt met officieel nieuws

Onduidelijkheid over toekomst Kluivert: PSG komt met officieel nieuws

02-06-2017 18:55
7

Paris-Saint Germain heeft Antero Henrique aangesteld als sportief directeur. Het is niet duidelijk wat de komst van de Portugees betekent voor de toekomst van directeur voetbalzaken Patrick Kluivert.

De positie van Kluivert zou al een tijdje onder druk staan. PSG greep naast de landstitel en werd al in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld. Wel won de ploeg de Coupe de France en de Coupe de la Ligue. 

De Franse club maakt vrijdagavond bekend dat Henrique de nieuwe technische man van de club wordt. Over Kluivert meldt de club niets. De Nederlander werd vorige zomer aangesteld als technisch directeur. Even daarvoor was het de bedoeling dat Kluivert trainer zou worden van Ajax A1. Volgens Franse media was PSG al van plan om van Henrique de opvolger van Kluivert te maken. Indien de voormalig voetballer opzij wordt gezet, blijft zijn Franse avontuur beperkt tot één seizoen.

Het is volgens Franse media ook mogelijk dat Kluivert in dienst blijft in Parijs, maar dat hij een gewijzigd takenpakket krijgt.