'Inter wil horrorseizoen uitwissen met 110 miljoen: twee Oranje-spelers in beeld'

'Inter wil horrorseizoen uitwissen met 110 miljoen: twee Oranje-spelers in beeld'

08-06-2017 13:22
18

De Chinese leiding van Internazionale stelt deze zomer 110 miljoen euro ter beschikking voor transfers. La Gazzetta dello Sport meldt dat donderdag. Onder meer Kevin Strootman (AS Roma) en Rick Karsdorp (Feyenoord) staan op het verlanglijstje van de grootmacht uit Milaan, die zich wil revancheren voor een teleurstellend seizoen. 

Inter hoopt het transferbudget in de komende weken nog flink op te schroeven door diverse spelers van de hand te doen. Ivan Perisic staat in de belangstelling van Manchester United en daarnaast mogen Andrea Ranocchia, Stevan Jovetic, Jeison Murillo en Marcelo Brozovic verkassen. 

Wedden

Meer odds

Italiaanse media schreven afgelopen maand al dat Strootman in de belangstelling staat van Inter. De Oranje-international verlengde kort geleden dan wel zijn contract bij AS Roma, maar dat wil niet zeggen dat een transfer is uitgesloten. De nieuwe verbintenis van Strootman bevat een clausule van 45 miljoen euro. 

Dan is er nog de interesse in Feyenoord-back Karsdorp. Saillant genoeg wordt hij ook gevolgd door AS Roma. Karsdorp, die in Rotterdam-Zuid een contract tot medio 2021 heeft, moet zo'n tien à vijftien miljoen euro opleveren. Andere spelers op het lijstje van Inter zijn Steven N'Zonzi (Sevilla) en Corentin Tolisso (Olympique Lyon).