Vijfde AC Milan-transfer bijna rond: 'We hadden meer aanbiedingen'

Vijfde AC Milan-transfer bijna rond: 'We hadden meer aanbiedingen'

09-06-2017 21:14
3

De trein van AC Milan raast maar door. De Italiaanse club presenteerde recentelijk al drie spelers en wil daar nu een vierde aan toevoegen. Het volgende doelwit heet Andrea Conti. De deal is bijna rond.

De verdediger van Atalanta Bergamo heeft ook wel oren naar een transfer naar Milaan. Dat bevestigt zaakwaarnemer Mario Guiffredi. "Ik heb dinsdag met Milan gesproken", zegt hij tegen GazzaMercato. "We hebben over alles een akkoord bereikt en de speler wil ook graag. Het is rond, wat ons betreft."

Er waren echter meer kapers op de kust voor Conti, onthult Guiffredi. "Ik kan niet ontkennen dat we meer aanbiedingen hadden, maar Milan wilde hem heel graag waardoor hij zich belangrijk voelde. Atalanta en Milan hebben een goede relatie en ik verwacht geen problemen."

Eerder haalde de club al Franck Kessié weg bij Atalanta. Indien de deal doorgang vindt, wordt Conti de vierde speler die Milan deze zomer binnenhengelt. Ook de komst van Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg) en Mateo Musachhio (Villarreal) werden al officieel gemaakt.