Update: 'Naast Crystal Palace hebben meer clubs contact gezocht met De Boer'

Update: 'Naast Crystal Palace hebben meer clubs contact gezocht met De Boer'

10-06-2017 12:33
38

Frank de Boer staat inderdaad in de belangstelling van het Engelse Crystal Palace. Het Algemeen Dagblad bevestigt berichtgeving uit Engeland over de oefenmeester.

Gesprekken zijn er volgens de krant echter nog niet gaande. Sky Sports meldde eerder dat De Boer al aan het praten was met de leiding van de Londense club. Daar is dus geen sprake van, wel heeft Crystal Palace interesse in de voormalig oefenmeester van Ajax en Internazionale. De Boer kan de opvolger worden van Sam Allardyce, die vorige maand opstapte.

Het AD meldt dat De Boer zich 'aan het oriënteren is op zijn toekomst'. De coach wil weer in het buitenland aan de slag en zou een klus in de Premier League fantastisch vinden. Hij heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe baan voor de start van het komende seizoen. De Boer had eerder de kans om bij Tottenham Hotspur en Liverpool te werken, maar bleef destijds bij Ajax. Onlangs was de oefenmeester nog in beeld bij Club Brugge en Bayer Leverkusen, maar beide clubs hebben inmiddels een andere trainer aangesteld.

Update 12.33: Crystal Palace heeft volgens Voetbal International contact gezocht met Frank de Boer. Van een naderend akkoord is nog geen sprake. Naast de Engelse club hebben meer clubs de afgelopen weken een lijntje uitgegooid naar de werkloze oefenmeester, die met zijn nieuwe club de hele voorbereiding wil meemaken en dus snel een werkgever moet vinden.