'Barça wordt niets wijzer van scouttrip: Ajacied Sánchez hele wedstrijd op bank'

'Barça wordt niets wijzer van scouttrip: Ajacied Sánchez hele wedstrijd op bank'

13-06-2017 23:25
39

De naam van Davinson Sánchez blijft rondzingen in Spanje. Dinsdagavond gebeurde dat omdat Robert Fernández, technisch directeur van FC Barcelona, aanwezig was bij de oefeninterland van Colombia tegen Kameroen.

De wedstrijd werd in het Coliseum Alfonso Pérez in Getafe gespeeld en dus was het voor de Barça-directeur goed te bereizen. Het Spaanse AS meldt dat de beleidsbepaler voor twee spelers aanwezig was: Sánchez en de 22-jarige Yerry Mina, eveneens een Colombiaanse verdediger. 

Voor wat betreft Sánchez kwam Fernández bedrogen uit. De Ajacied bleef, in tegenstelling tot de oefeninterland tegen Spanje, negentig minuten op de bank. Mina zal wél indruk hebben gemaakt. De bij Palmeiras actieve speler scoorde twee keer tegen André Onana, die op doel stond bij Kameroen. Het werd overigens een afgetekende 4-0 zege voor de Colombianen.

Sánchez stond vorige zomer, voordat hij voor Ajax koos, ook al in de belangstelling van Barcelona. De verdediger wees een aanbieding echter af omdat hij vooral actief zou zijn bij Barcelona B.