'PSV vreest leegloop: vraagteken achter toekomst van zeven spelers'

'PSV vreest leegloop: vraagteken achter toekomst van zeven spelers'

14-06-2017 07:18
77

PSV moet alle zeilen bijzetten om een leegloop te voorkomen. Zo staan diverse PSV'ers in de belangstelling van buitenlandse clubs en is een langer verblijf in Eindhoven voor sommigen nog niet zeker. Wat betreft inkomende transfers is het stil vanuit Eindhoven.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Doelman Jeroen Zoet staat in de belangstelling van Napoli, terwijl Santiago Arias in verband wordt gebracht met een transfer naar de Premier League. De kans dat routinier Andrés Guardado vertrekt is ook mogelijk. Volgens het ED 'moet' Jetro Willems eigenlijk weg en is ook het behoud van middenvelders Davy Pröpper en Marco van Ginkel nog niet zeker. Van Ginkel is officieel eigendom van Chelsea.

Spits Luuk de Jong is volgens de ochtendkrant een van de 'twijfelgevallen' bij PSV. Na een compleet mislukt seizoen is het de vraag hoe de aanvoerder zijn toekomst ziet. De naam van Vincent Janssen is al meerdere malen gevallen in Eindhoven. Hem huren van Tottenham Hotspur zou de ploeg een impuls kunnen geven. Een vertrek van De Jong lijkt volgens het ED dan echter wel noodzakelijk, tenzij PSV van speelstijl verandert.

PSV wil voor 1 september twee backs hebben aangetrokken, terwijl er voor de naar AS Roma vertrekkende Hectór Moreno geen vervanger wordt gehaald. Jordy de Wijs moet de Mexicaan doen vergeten. Daarnaast mogen de Eindhovenaren nog hopen op de komst van vleugelspeler Hirving Lozano.