Jupiler League-tiener maakt indruk op Liverpool: 'Gerrard kwam speciaal kijken'

Jupiler League-tiener maakt indruk op Liverpool: 'Gerrard kwam speciaal kijken'

14-06-2017 20:36
3

Fortuna Sittard-verdediger Perr Schuurs heeft een goede indruk gemaakt op Liverpool. In mei was de zeventienjarige verdediger van Fortuna Sittard een week op stage bij de Premier League-grootmacht. Dat ging goed, vertelt zijn vader Lambert aan 1Limburg. 

"Liverpool heeft laten weten zeer tevreden te zijn over hoe Perr zich daar heeft gepresenteerd. De club zou een rapport opstellen en dat delen met Fortuna Sittard. Dat wachten we nu af", vertelt hij over zijn zoon. 

Wedden

Meer odds

Schuurs senior reisde samen met de jonge stopper af naar Liverpool. Het werd een bijzondere week. "Ik heb onder meer met Steven Gerrard gesproken, die daar nu jeugdtrainer is. Hij is speciaal naar Perr komen kijken. Dat was natuurlijk wel bijzonder. Maar hij blijft er heel rustig onder en wil vooral lekker voetballen."

Clubs uit binnen- en buitenland staan in de rij voor zijn zoon. "Maar dat is nog niet concreet. We weten ook nog niet wat Liverpool wil. En dan nog is het aan Perr wat hij wil. We weten dat hij nog lang geen kant en klare speler is, dus hij moet geen stappen overslaan."